T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AYDIN / BOZDOĞAN - Bahattin-Gülten Çırpanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi

BİLEK GÜREŞİNDE BİRİNCİLİK KÜRSÜSÜNDEYİZ.

Konya'da Yapılan Bilek Güreşi Müsabakalarında Öğrencimiz Hatice CANKAYA, sol kol müsabakalarında Türkiye Birincisi oldu.

Her alanda başarıyı kendine ilke edinen okulumuz, sportif başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları kapsamında 10-12 Şubat 2024 tarihleri arasında Konya'da düzenlenen kızlar B kategorisi bilek güreşi müsabakalarında okulumuz 10/A sınıfı öğrencisi Hatice Cankaya, 55 kg. sol kol müsabakalarında farklı illerden gelen 9 sporcuyu geride bırakarak Türkiye Birincisi oldu. 

Öğrencimiz Hatice CANKAYA, 11 Şubatta yapılan sağ kol müsabakalarında da Türkiye Dördüncüsü oldu. 

Bozdoğan İmam Hatip Ortaokulu'ndan mezun olup okulumuzda eğitim öğretim gören öğrencimiz, ortaokul yıllarında Beden Eğitimi Öğretmeni Cemil ŞALIŞ'ın yönlendirmesi ve eğitimi ile bilek güreşi sporuna başladı. Ortaokulda da Türkiye dereceleri olan öğrencimiz Hatice CANKAYA, okulumuzda eğitim görmeye başladıktan sonra Beden Eğitimi Öğretmenimiz Öznur AKSEKİ ile birlikte çalışarak Türkiye Birincisi oldu. Bundan sonraki hedefinin Milli Takım olduğunu söyleyen öğrencimiz bu yöndeki çalışmalarına okulumuzda devam etmektedir. 

Sevgili öğrencimizi bu baaşarısı için tebrik eder, öğrencimizin üzerinde emeği olan Beden Eğitimi Öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. 

27-02-202427-02-202427-02-2024

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 23:59 - Görüntülenme: 29
  Beğen | 0  kişi beğendi