AYDIN / BOZDOĞAN - Bahattin-Gülten Çırpanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi

İsmail ÇETİN - Okul Müdürü

1977 yılında Denizli Güzelpınar köyünde doğdu. İlkokulu Denizli- Akköy İlkokulu´nda okudu. Ortaokul ve lise eğitimini 1994 yılında Denizli İmam Hatip Lisesi´nde tamamladı. 2001 yılında Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´ni bitirdi. 2002-2006 yılları arasında Afyonkarahisar Başmakçı İlçesi´nde; 2006-2011 yılları arasında Denizli Akköy İlçesi´nde İmam-Hatiplik yaptı. 2011 yılında Kurumlar arası atama ile Aydın Söke Kocagözoğlu Ortaokulu´na Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak atandı. 2013 yılında Bozdoğan Amasya Üzeyir Emre Ortaokulu´na atandı. Aynı okulda 1 yıl öğretmenlik, 2 yıl Müdür Yardımcılığı yaptı. 2016 Temmuz ayında Bozdoğan Bahattin-Gülten Çırpanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi´ne Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. 2017 Şubat ayında aynı okulda Okul Müdürü olarak göreve başladı. Halen aynı okulda Okul Müdürlüğü görevine devam etmektedir. Orta derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir.