AYDIN / BOZDOĞAN - Bahattin-Gülten Çırpanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Bahattin-Gülten Çırpanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
AKÇAY MAH. OKULLAR CAD. BAHATTIN GULTEN CIRPANLI ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO: 120 BOZDOĞAN / AYDIN
Vizyon
Gelenekten Geleceğe İnançlı Nesiller Yetiştirmek. Tüm öğrencilerimizi gelenekten aldığı güçle geleceğe umutla bakabilen bireyler olarak yetiştirerek, bölgede güçlü, Ülkede öncü bir eğitim kurumu olmak
Misyon
Okulumuz Bahattin-Gülten Çırpanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi´nin misyonu, Milli ve Manevi değerlerine sıkı sıkıya bağlı, açık fikirli, gelişim ve değişimi önceleyen, etik kurallar çerçevesinde topluma örnek ve insanlığa yararlı olan, liderlik vasıflarına sahip ve gerektiğinde risk almayı bilen bireyler olmalarını sağlamaktır.
Kalorifer(Kömür)
İngilizce Arapça
Ulaşım
En yakın ilçe olan Nazilli´ye her 20 dakikada bir minibüsler hareket etmektedir.
Servis Bilgisi
Okulumuz ilçe merkezinden yaklaşık 3 km. uzakta olması sebebiyle ilçe merkezinden gelen öğrenciler öğrenci servisleriyle taşınmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İlçe merkezine yaklaşık 3 km. mesafede olup en yakın ilçe olan Nazilli´ye 30 kilometre, Aydın İl merkezine 75 kilometre mesafededir.