AYDIN / BOZDOĞAN - Bahattin-Gülten Çırpanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

HEDEF 2024 kapsamında bahar aylarında oluşabilecek rehavete ve sınav çalışmasından kopmaya yönelik önleyici rehberlik seminerleri yapıldı.

Nis

Ramazan Ayının güzelliklerinden biri olan İnfak bilincini geliştirmek için çalışma yapıldı.

Şbt

Okulumuz Rehberlik servisince Etkili Ders Çalışma semineri yapıldı.

Şbt

Hedef 2024 YKS kapsamında, Okulumuzdan mezun olup Milli savunma Üniversitesini kazanan Astsubay Sefa Mert Uşan "Mesleğimde 1 Gün" çalışması kapsamında 12. sınıf öğrencilerimize hitp etti.

Şbt

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerine yönelik olarak okulumuzda uygulanan Performans Değerlendirme Sınavlarının analiz toplantısı yapıldı.

Şbt

Konya'da Yapılan Bilek Güreşi Müsabakalarında Öğrencimiz Hatice CANKAYA, sol kol müsabakalarında Türkiye Birincisi oldu.

Kaymakamımız Sayın İbrahim GÖKÇE, Pansiyonumuza ziyarette bulundu.

Ara

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem 2. Sınav Takvimi Yayınlandı.

Ara

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün "29 Ekim'de 29 Proje" kapsamında şehit ailelerine ilahi konseri düzenlendi.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuzda bir dizi etkinlik yapıldı.

Kas

Pansiyonda kalan öğrencilerimizle rutin pazartesi sohbetlerine devam ediyoruz.

Kas

2023-2024 Eğitim- Öğretim yılında okulumuz 11 ve 12. sınıflarına uygulanacak olan "Hedef YKS 2024" tanıtım toplantıları yapıldı.